Hårtransplantation Turkiet

Jag hört att det är mycket billigare i Turkiet, en frisör sa idag till mig att det kostar 15000 skr för en transplantation där och de gör ett bra jobb med. Så om jag kan få det för samma pris i Sverige gör jag ju det givetvis hellre här men det är väl ingen större chans till det va?

Du har nog svårt att hitta en kvalitetsklinik i Turkiet Istabul för 15 000 kronor. Du kan säkert hitta en hårtransplantation i Turkiet för 15 000 kronor – I Istanbul finns det nästan 200 kliniker och flera av dem har låg kvalitet. Det är därför jag har min sajt för att rekommendera bra kliniker. Vill du ha en riktigt billig operation rekommenderar jag Pakistan där priset kanske är under 10 000 kronor. Till kostnaden tillkommer naturligtvis resa, hotell för 3 nätter och uppehälle.
I Sverige är priserna en bit högre än i Turkiet men det finns kvalitetskliniker som ibland har billigare priser. Priset på hårtransplantationer beror på hur mycket hårsäckar du vill transplantera, om du vill göra det i Sverige eller utomlands. På sajten hårtransplantation ser du erbjudande priserna för kvalitetskliniker i Sverige och Turkiet.